Producties

Dick Kemper Productions

Als producer, engineer en componist had Dick Kemper de hand in meer dan tweehonderd cd-albums en 600 composities, die in de S&K Studio zijn opgenomen. Zijn ervaringen als muzikant, die met Vandenberg wereldtournees meemaakte met acts als Ozzy Osbourne en Kiss, zorgden voor een perfecte muzikale basis toen hij in 1993 de S&K Studio oprichtte.

In diverse studio’s in binnen- en buitenland deed Dick ervaring op door samenwerking met collega-producers zoals Stuart Epps (onder andere Led Zeppelin, Robbie Williams, Elton John), Tony Platt (onder andere AC/DC, Iron Maiden, Gary Moore), Michiel Hoogenboezem (De Dijk, Normaal), Ronald Prent, Adrian van den Berg, Gordon Groothedde en Jaap Eggermont.

Hoewel zijn roots bij de stevige rockmuziek liggen produceerde hij snel uiteenlopende acts in de pop- en rockmuziek. Bekende namen als Intwine, Vengeance, Normaal, Kayak, Is Ook Schitterend, Mooi Wark, Jovink, Arthur Conley, Focus, The Gathering en natuurlijk Vandenberg hebben geprofiteerd van de faciliteiten in de S&K Studio. Ook het bedrijfsleven, overheid en productiebedrijven voor video en film weten de S&K Studio te vinden voor commercials, achtergrond-, film- en themamuziek. Tal van AV-producties zijn voorzien van muziek van de hand van Dick Kemper.

Voor een overzicht van artiesten en bands die met Dick Kemper hebben gewerkt zie

Referenties: artiesten en bands

Voor een overzicht van producties voor achtergrond-, film- en themamuziek zie

Referenties: commercials- en filmmuziek